Sensomotoriske indlægssåler fra Saalepecialisten,
sålen med den store virkning.

Din krop er udstyret med forskellige specialiserede nerver i muskler, sener, ledkapsler og ledbånd. De sender information videre til centralnervesystemet, som koordinerer kroppens bevægelser, holdning og balance. Dette kaldes samlet for den kinæstetiske sans eller muskel-ledsansen. Informationer sendes konstant fra led og muskler til rygmarven, lillehjernen og storhjernen. Hvis denne kommunikation bliver forringet, kan det resultere i dårlig holdning, irritation i vores muskel- og skeletsystem og kroniske smertetilstande.
Forekomsten af de specialiserede nerver i ledkapsler, ledbånd, sener og muskler er meget stor i vores fødder. De reagerer på bevægelser af det specifikke led de omgiver, herunder stræk, kompression, spænding og acceleration.
Mennesker med kinæstetiske ubalancer kan have stor gavn af sensomotoriske såler, der optimerer informationen til centralnervesystemet. En mere effektiv kommunikation medfører en bedre holdning, balance og mindre stress på muskel- og skeletsystemet. I sidste ende resulterer det i en øget udholdenhed og en reduceret smertetilstand.

Når du vælger såler hos Saalespecialisten får du hele pakken.

Du bliver mobilitetstestet og undersøgt i forhold til benlængdeforskel. Forskel i benlængden er ofte skyld i hovedpine og migræne. Mange har problemer med nedfalden forfod og svangsene irritation,  som i nogle tilfælde også er eller udvikles til hælsporer. Vi kender også til akillessenen der kan være betændt (overbelastet), skinnebensbetændelse, ondt i knæet, springer og løber knæ. Disse gener kan for det meste aflastes med den rigtige sål fra Saalespecialisten.

Har du noget sinde tænkt på om du er hyper mobil eller løber i den rigtige skotype, ja vores problemer kan være mange. Hos Sålespecialisten arbejder vi på at finde årsagen, ikke symptomet. Jørgen fremstiller
sensomotoriske Indlægssåler "One Step Up" i funktionelt 3D aftryk, der er optimeret specielt til dig efter mobilitetstest og opmåling af din krops anatomi.
Sensomotoriske indlægssåler har flere parametre at tilpasse på end ved almindelige 3D indlægssåler.

Hele processen tager kun én time 
😉
Husk at medbringe de sko som indlægssålerne skal være i. Vælg derfor sko med udtagelige indlægssåler.

Stacks Image 17


Jørgen P. Nielsen, indehaver af Saalespecialisten, grundlagde i 1986 Snow Fun Skiservice i Roskilde, men valgte i 2015 at sælge virksomheden. I løbet af årene havde Snow Fun udviklet sig til også at inddrage løb og cykling - derfor blev firmanavnet i 2007 ændret til Snow Fun Ski & Run & Bike. Grundet Jørgens brede sportsinteresse og store passion for fødder og alment velbefindende er Saalespecialisten nu blevet en realitet.

Under hele rejsen med Snow Fun har Jørgens store passion været fødder, såler og smertelindring. Mange kender til den smerte, det kan være at stå på ski, gå, løbe, cykle eller blot have fodtøj på, hvis skoen eller støvlen trykker de forkerte steder.

Jørgens egne fodproblemer og store indblik i mange sportsgrene gør, at han til fulde kender til problematikkerne og kan hjælpe dig med at få det fulde udbytte af din hverdag og sport. Med mere end 30 års erfaring har Jørgen haft mange spændende opgaver - lige fra såler til hele fodboldholdet FC Spartak Moskva under Michael Laudrups ledelse og mange andre top sportsudøvere – til også at hjælpe motionisten og hr. og fru Danmark,. At se, hvordan den rigtige sål kan gøre folk næsten smertefri og give bedre rørighed, er en stor daglig motivation for Saalespecialisten.Stacks Image 27