Vælge indlægssåler fra Sålepecialisten.dk

Dine fødder er fundamentet for din krop. Fødderne arbejder fra morgen til aften hver dag hele livet.
Når du vælger såler hos Saalespecialisten.dk får du hele pakken.

Du bliver mobilitetstestet og undersøgt i forhold til benlængdeforskel. Forskel i benlængden er ofte skyld i hovedpine og migræne. Mange har problemer med nedfalden forfod og svangsene irritation,  som i nogle tilfælde også er eller udvikles til hælsporer. Vi kender også til akillessenen der kan være betændt (overbelastet), skinnebensbetændelse, ondt i knæet, springer og løber knæ. Disse gener kan for det meste aflastes med den rigtige sål fra Saalespecialisten.

Har du noget sinde tænkt på om du er hyper mobil eller løber i den rigtige skotype, ja vores problemer kan være mange. Hos Sålespecialisten arbejder vi på at finde årsagen, ikke symptomet. Jørgen fremstiller Indlægssålen
"One Step Up" i funktionelt 3D aftryk, der er optimeret specielt til dig efter mobilitetstest og opmåling af din krops anatomi.
Ved mere komplicerede fødder og fodstillinger, har Jørgen mulighed for at lave en Sensomotorisk indlægssål. Ved Sensomotoriske indlægssåler er der flere parametre at tilpasse på end ved almindelige 3D indlægssåler.

Og hele processen tager kun én time 
😉
Husk at medbringe de sko som indlægssålerne skal være i. Vælg derfor sko med udtagelige indlægssåler.

Stacks Image 17

Jørgen P. Nielsen, indehaver af Saalespecialisten, grundlagde i 1986 Snow Fun Skiservice i Roskilde, men valgte i 2015 at sælge virksomheden. I løbet af årene havde Snow Fun udviklet sig til også at inddrage løb og cykling - derfor blev firmanavnet i 2007 ændret til Snow Fun Ski & Run & Bike. Grundet Jørgens brede sportsinteresse og store passion for fødder og alment velbefindende er Saalespecialisten nu blevet en realitet.

Under hele rejsen med Snow Fun har Jørgens store passion været fødder, såler og smertelindring. Mange kender til den smerte, det kan være at stå på ski, gå, løbe, cykle eller blot have fodtøj på, hvis skoen eller støvlen trykker de forkerte steder.

Jørgens egne fodproblemer og store indblik i mange sportsgrene gør, at han til fulde kender til problematikkerne og kan hjælpe dig med at få det fulde udbytte af din hverdag og sport. Med mere end 30 års erfaring har Jørgen haft mange spændende opgaver - lige fra såler til hele fodboldholdet FC Spartak Moskva under Michael Laudrups ledelse og mange andre top sportsudøvere – til også at hjælpe motionisten og hr. og fru Danmark,. At se, hvordan den rigtige sål kan gøre folk næsten smertefri og give bedre rørighed, er en stor daglig motivation for Saalespecialisten.


Saalespecialistens mange samarbejdspartner er…

Stacks Image 27